Sunday, September 03, 2006

Näppylämuusi (aka. Perunajauhelihalaatikko) (4*2 annosta)

Aineet:

  • 1kg Jauhelihaa
  • 1 sipuli- 2v Lihaliemikuutiota
  • 1 juusto ,vaikka violetti Emmental raasteena TAI mustaleima-emmental+15%polar fifti/fifti
  • 4pss Perunamuusi-jauhetta
  • 4kpl 0,85l alumiinifoliovuokia.

Oiva opiskelijaruoka pakastettavuutensa ja halpuutensa vuoksi.
  • Pistä sipuli kuutioiksi ja pannulle.
  • Liha perässä, ruskista.
  • Pistä sekaan vielä pari lihaliemikuutiota. Sekoita.
  • Laita uuni kuumenemaan noin 250 asteeseen.
  • Raasta juusto
  • Keitä n.5,5dl vettä. Kun vesi kiehuu, heitä pussillinen muusijauhetta sekaan. Sekoita. Paiskaa perään 1 rkl margariinia tai voita. Sekoita uudestaan.
  • Ota yksi vuoka. Heitä pari kauhallista muusia pohjalle, päälle juustoraastetta.
  • sitten lisäät juustoraasteen päälle kerroksen paistettua lihaa.
  • ..ja päälle muusia ja juustoa. muusia menee noin pussillinen per kuppi, kaksi tulee kerralla. kilosta lihaa tulee noin 4 kupposta.
Paista kunnes juusto on sulanut - menee noin vartti.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home