Tuesday, May 17, 2005

Härskin syntinen (1 patonki)

Okei, Shrike ei tunnu postaavan mitään, joten otanpa sitten aloitteen käteeni ja postaan tähän äsken tekemäni iltamässyn risetin. Tuli aika härskin rasvainen täyte ja maistuu oivalta.

Ensiksikin tarvitset paistetun pakastepatongin, noita bout 30-40cm pitkiä. Paketissa oli kaksi, paistoin molemmat ja pistin ne lepäämään leivinliinan alle noin tunniksi. Ne ovat pehmeitä sillai.Tässä voi soveltaa myös kaupan valmiita patonkeja - skaalaa stuffi noin 2 tai 3-kertaisesksi täysmittaiselle patongille.

Täyte : (mitat arvioita. Leikkeleitä oli jotain 10 siivua, polaria noin sentin paksuinen lätkä.)

  • 50g Kalkkunaleikkelettä tai kinkkua
  • 50g Polar-juustoa (punainen paketti)
  • 5rkl Ketsuppia
  • 5rkl Kruunumajoneesia
  • Mustaapippuria
  • 1tl Tabascoa (tai maun mukaan)
Suikaloi leikkeleet pieniksi suikaleiksi. Raasta tai silppua polari ohuiksi tikuiksi.Heitä kaikki aineet kuppiin, sekoita. Pistä kuppi mikroon noin 90s ajaksi, tai kunnes kaikki juusto on sulaa. Sekoita. Leikkaa patongin päällinen auki siten että patongissa on ura (jos olet katsonut miten Subwayssä leikkaavat, tämä on sama juttu)Lusikoi stuffi uraan ja heitä kansi päälle. Anna jäähtyä hetki, stuffi on kuin napalmia kun se tulee uunista.

Back to you, Shrike.

Sunday, May 01, 2005

HipHop, don't stop

Juu hoplaa vaan, tässä kakkosmies (hihi) Pine. Olen Se Toinen Ukko, joka tänne pistää jotain mazzzkua, toivottavasti. Joskus.

Ensimmäisenä kommenttina pitää tietysti sanoa että Hyvä Ruokahan ei ole mitään ilman Hyvää Viihdettä, kuten esim elokuvia.. =)

GNU/Food avattu

Nonii, nyt kun nimikin on keksitty, niin tänne alkanee ilmestyä sisältöäkin.

Tarkoituksena olisi siis levittää ruokatietoutta kädettömille kokeille.